Implicarea SNN în comunitate în 2020 a fost, cu predilecție, în domeniului medical

Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN) SA crede cu tărie în responsabilitatea pe care mediul de afaceri trebuie să o demonstreze față de toți stakeholderii, iar dincolo de responsabilitate intervine empatia, dorința de implicare și de susținere a oamenilor pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasa.

„Valoarea <<empatie și responsabilitate>> sta la baza programului de CSR (Corporate Social Responsibility = responsabilitatea socială corporativă, n.a.) al SNN. Direcțiile noastre de acțiune se îndreaptă spre sustenabilitate și dezvoltarea durabilă pentru comunitățile din care facem parte, atât prin producerea de energie sigură și curată, pentru generația prezentă și viitoare, cât și prin programul de CSR, în valoare de 10 milioane de lei anual, prin care încercam sa ne implicăm în rezolvarea unor probleme reale ale românilor”, spun reprezentanții societății.

Potrivit acestora, activităţile susţinute de SNN în anul 2020 prin acordarea de sponsorizări au fost, cu predilecție, cele conexe domeniului medical, având în vedere pandemia de SARS-CoV-2, dar și cele conexe domeniului energetic, legate de susținerea și promovarea tinerilor, culturii și educației, activităților științifice, artistice și care țin de patrimoniul național, umanitare, și de ajutorare a copiilor aflați în dificultate.

„Pentru anul 2021, ne propunem acțiuni în domeniul dotării școlilor și spitalelor, sprijinirii performanțelor şcolare și protecției mediului, prin acțiuni de împădurire. Suntem conștienți de faptul că problemele necesită soluții reale și rămânem ferm angajați în a fi un partener de încredere al comunităților locale din Romania”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*