Percheziții în Mangalia și Agigea la suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc. Două persoane au fost reținute

Percheziții în Mangalia și Agigea la suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în comuna Agigea și municipiul Mangalia, într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor desfășurate în acest dosar penal, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat, în cursul zilei de joi, 3 iunie, șase percheziții domiciliare. Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, Ecstasy și amfetamină în județul Constanța.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, semințe cu THC, tulpini mărunțite de cannabis, trei cântare de precizie, două grindere, șase telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării și două cartușe.

Percheziții în Mangalia și Agigea la suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat și o femeie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc, urmând ca, în cursul zilei de vineri, 4 iunie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Totodată, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat, una dintre acestea fiind cercetată și pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*