„Iată, vin colindători!”, spectacol artistic găzduit de Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează proiectul cultural – artistic „Iată, vin colindători!”. Acesta va avea loc joi, 09 decembrie, începând cu ora 18:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Spectacolul aduce în atenția publicului constănțean cântece, colinde și obiceiuri tradiționale asociate sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, într-o împletire armonioasă de contemporan și tradițional.

Programul spectacolului va fi susținut de cursanții claselor de canto muzică ușoară și canto muzică populară ai Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și grupuri de colindători/ ansambluri din țară, după cum urmează: Ansamblul Artistic Profesionist “Baladele Deltei” Tulcea Grupul de colindători “La Lină Fântână” – Brăila, Grupul de colindători “Glasul Străbunilor” – comuna Jijila, Tulcea, Elena Plătică și colindătorii clasei de canto popular – Coordonator Prof. Elena Plătică, Grup Vocal „Giocoso” – Coordonator Prof. Rodica Iftime.

Organizatorii își doresc ca acest spectacol să fie un motiv de reală bucurie pentru publicul constănțean, de aceea este importantă respectarea tuturor normelor legale în vigoare de prevenție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2:

  • Accesul în sala de spectacol este permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, care se realizează doar prin intermediul Certificatului Digital al UE privind COVID;
  • Intrarea este liberă în măsura locurilor disponibile;
  • Purtarea măștii de protecție cu acoperirea nasului și a gurii este obligatorie pe toată durata spectacolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*