Amplă acțiune de igienizare efectuată de echipele Polaris pe strada Justiției din Constanța, după incendiul de săptămâna trecută

Amplă acțiune de igienizare pe strada Justiției. FOTO Primăria Constanța

Echipele Primăriei Constanța și ale firmei de salubrizare, Polaris M Holding, au intensificat vineri, 10 decembrie, acțiunile de curățenie pe strada Justiției, stradă pe care, pe 2 decembrie, un incendiu devastator a mistuit locuințele în care trăiau 22 de persoane.

„În prag de sărbători trebuie să fim alături de acești oameni atât de greu încercați. Îi asigur, încă o dată, de sprijinul nostru. În momentul de față, două persoane, victime ale incendiului, sunt găzduite într-unul din centrele noastre sociale. Beneficiază de cazare, masă caldă și facem tot posibilul să îi ajutăm să își găsească o locuință. Dacă vor mai fi depuse solicitări în acest sens, oamenii vor fi, cu siguranță, ajutați”, spune viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

Pentru că focul a distrus în totalitate acele imobile, cantitatea de deșeuri rezultată a fost foarte mare, astfel încât a fost nevoie de intervenția utilajelor de mari dimensiuni.

La finalizarea curățeniei în perimetrul în care s-a produs incendiul, echipele vor acționa pe toată zona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*