Hoţii au început să atace prin staţiunile de pe litoral

În zona de sud a litoralului au fost comise mai multe fapte de furt şi tâlhărie, victimele fiind în special femei. Au fost deschise dosare de cercetare penală pentru tentativă la tâlhărie și furt calificat, iar în urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Neptun și cei ai Poliției municipiului Mangalia, i-au depistat pe C.A.-A., în vârstă de 18 ani și A.C.-D., în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad – județul Vaslui, bănuiți de comiterea a două fapte. Potrivit anchetatorilor, la data de 27 iunie a.c., în jurul orei 15.45, cei doi tineri ar fi încercat să-i smulgă poșeta de pe umăr unei femei, pe raza stațiunii Neptun, iar la data de 25 iunie a.c.,  ora 23.20, ar fi sustras portofelul unei alte femei, pe raza municipiului Mangalia. Cei doi tineri au fost reținuți inițial pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 28 iunie a.c. au fost prezentați Judecătoriei Mangalia care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în arestul I.P.J. Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*