Hai și tu la o acțiune de ecologizare pe malul lacului Siutghiol

Dacă toți facem câte puțin, împreună facem mult

Nu ne place atunci când vedem gunoaie la tot pasul și nici că autoritățile nu se implică atât de mult pe cât am vrea. În schimb, putem noi, cetățenii de rând să facem ceva în acest sens.

Cătălin Anghel a luat inițiativa și în această primăvară și vrea să îi scoată pe constănțeni la mișcare și la puțină curățenie.

„Reluăm deja o un eveniment de succes. Alegem o zonă din Frumosul nostru oraș și o facem mai curată și mai frumoasă decât am găsit-o. Voluntari din tot orașul, mici sau mari igienizam o zonă de pe malul Lacului Siutghiol“, a transmis acesta pe pagina evenimentului creat în mediul online.

Cei interesați să își aducă aportul pentru o mică schimbare, sunt așteptați sâmbătă 21 aprilie, începând cu ora 11.00, la primul sens giratoriu de la intrarea în Mamaia, dinspre Constanta, în zona Hotelului Delta.

Amatorii sunt rugați să se înscrie pe pagina evenimentului, prin apăsarea butonului Particip și urmărirea comentariilor din eveniment.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*