Grill Fest, cea mai nouă experiență de barbecue și muzică din România, are loc între 29 aprilie – 1 mai pe plaja Reyna din Constanța

„Hello, May!” Cum am putea întâmpina cel mai bine luna mai, dacă nu printr-o super petrecere? FOTO: Adrian Lazăr

Pentru prima dată în România, la Constanța, va avea loc cea mai nouă experiență de barbecue și muzică, Grill Fest, un eveniment care va reuni cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și artiști de top din industria muzicală.

Plaja Reyna din Constanța va întâmpina, între 29 aprilie și 1 mai, zeci de mii de iubitori de barbecue, dar și de muzică, pentru că artiști de top vor urca pe scena evenimentului și vor crea o atmosferă de neuitat.

Programul celor trei zile este următorul:

  • sâmbătă, 29 aprilie: Spike și DJ Project;
  • duminică, 30 aprilie: Carla’s Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss FM;
  • luni, 1 mai: Smiley și AlbWho

Vor fi peste 20 de chefi barbecue care vor bucura publicul Grill Fest cu performance-uri speciale și acțiuni inedite, printre aceștia: Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Goran Milosevici, Mao, dar și Smokereală, D’ale Porcului și Frăția Ceaunelor.

Participanții la Grill Fest vor putea beneficia de activități sportive susținute de antrenori, sfaturi de nutriție de la specialiști în domeniu, concursuri pentru copii într-o zonă specială dedicată lor (kids area cu dulciuri, locuri de joacă și face make-up), dar și o zonă cu accesorii pentru grătar și produse specializate, standuri de barbecue și zonă de lounge.

Grill Fest este un eveniment organizat de Primăria Constanța și Carnexpo, susținut de Kiss FM și prezentat de Marian Soci. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*