Grav accident pe DN 2A după ce un autocar cu 82 de pasageri, cetățeni ucraineni, s-a răsturnat. Planul roșu de intervenție a fost activat

Autocar răsturnat pe DN 2A. FOTO DSU

Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe DN 2A, după ce un autocar cu 82 de pasageri, cetățeni ucraineni, s-a răsturnat în afara carosabilului. Planul roșu de intervenție a fost activat, iar în zonă au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit ISU Constanța, accidentul a avut loc între Popas Miorița și Ghindărești. La fața locului s-au deplasat de la stația Hârșova-2 ASAS si SMURD B,  de la Detașamentul Cernavodă – 1 ASAS, descarcerare si SMURD B, de la detașamentul Medgidia – descarcerarea,  ATPVM si SMURD,  de la Detașamentul Port ATPVM, de la Detașamentul Palas – AIACC, SMURD C.

De asemenea, se mai află în zonă și șase ambulanțe ale SAJ.

Totodată, a fost activat Planul roșu de intervenție.

“Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor alocate la fața locului.

Pentru eficientizarea misiuni de răspuns, la locul indicat intervin 3 autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de descarcerare și 2 autospeciale pentru transport victime multiple din cadrul ISU Constanța. Totodată, în sprijinul colegilor constănțeni, intervin și 6 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

În sprijin se deplasează de la ISU Ialomița 2 SMURD B și 1 ATPVM.  De la ISU Călărași de deplasează 2 SMURD B, 1 ATPVM și 1 SAJ” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*