Drumul Județean 223 B Ivrinezu Mare – Peștera, în plină reabilitare

Drumul Județean 223 B Ivrinezu Mare - Peștera, în plină reabilitare. FOTO: Drumuri Județene Constanța SA

Societatea „Drumuri Județene Constanța” SA, recent transformată în societate comercială pe acțiuni, începe programul de reabilitări, modernizări și reparații capitale a rețelei de drumuri județene din Constanța, cu un sector de drum aflat pe lista investițiilor urgente în infrastructura de drumuri.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, alături de directorul general al societății, Răzvan Gabriel Zagon, s-au deplasat luni, 15 mai, la fața locului, pentru a verifica stadiul lucrărilor demarate în urmă cu câteva zile.

„Am început reabilitarea unui sector de drum foarte important pentru o mare parte din locuitorii județului Constanța. Este vorba de DJ 223 B, care face legătura între localitățile Ivrinezu Mare și Peștera, un drum care a fost până acum peticit, pe alocuri, plombat și lăsat apoi în uitare. Vorbim despre un sector esențial pentru locuitorii din zonă, care au tot dreptul să beneficieze de siguranță și confort în trafic și care trebuie să aibă garanția că echipajele de salvatori vor ajunge la ei în cel mai scurt timp posibil, în cazul unor urgențe. Noua companie de Drumuri și Poduri din Constanța s-a angajat că va scoate județul Constanța din noroi. Îi vedem deja la treabă și îi asigur de toată susținerea mea. Nu voi ezita nici să îi laud, dar nici să îi critic. Vremea contractelor clientelare și a lucrului făcut de mântuială a trecut. Este vremea acțiunii cu simț de răspundere. Cetățenii județului merită să aibă drumuri bune, asfaltate bine și nu cârpite pe alocuri”, a spus Mihai Lupu.

Valoarea contractului este de aproximativ șase milioane de lei, lucrările vizează reabilitarea și modernizarea pe o suprafață de 8,7 km, iar ca termen de finalizare este prevăzut sfârșitul lunii acesteia.

„Programul de reabilitări și modernizări de drumuri județene continuă, prioritate având eliminarea drumurile de pământ și de piatră. Încercăm să avem o abordare corectă asupra situației existente și, în același timp, privim dezvoltarea rețelei de drumuri în ansamblul ei. Mă bazez pe o echipă de oameni profesioniști pe care îi încurajez să dea tot randamentul și să presteze servicii de calitate. Așa vom reuși să devansăm termenele de lucru, să ne dezvoltăm și să acoperim o distanță cât mai mare de asfaltare a drumurilor aflate într-o stare proastă și foarte proastă. Sunt convins că, împreună cu echipa pe care o am în subordine la Drumuri Județene SA, vom reuși să aducem infrastructura rutieră județeană la standardele de siguranță și confort pe care cu toții ni le dorim”, a precizat și Răzvan Gabriel Zagon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*