Ghizii de turism din toată România vin la malul mării. Monumentul de la Adamclisi, peștera Sf. Andrei și Paradis Land sunt pe lista de obiective vizitate

Ghizii de turism prezenți la Oradea. FOTO Nelu Gheorghe
Ghizii de turism prezenți la Oradea. FOTO Nelu Gheorghe

Constanța va găzdui în perioada 31 martie – 2 aprilie un eveniment de pregătire continuă a ghizilor de turism organizat de Asociația naționala a Ghizilor din România in în parteneriat cu Asociația Delta Dunării Litoral cu tema “Ovidius 2000”. Este al treilea eveniment de acest fel, primele două având loc la Iași respectiv Oradea.

Avem confirmata oficial prezenta secretarului de stat in Ministerul Turismului Bogdan Tomoioaga, a presedintelui Asociatiei Delta Dunarii Litoral, Corina Martin si reprezentanti ai Primariei si Consiliului Judetean Constanta.

In cadrul Seminarului de formare continuă ghizii de turism vor participa la diverse vizite conduse de specialiști locali după cum urmează.

Vineri va avea loc vizitarea cramei Rasova de la Cernavoda și o degustare de vinuri. Vom continua cu cetatea, muzeul și monumentul triumfal de la Adamclisi dar și vizitarea mănăstirii Peștera Sf. Andrei.

În prima parte a zilei de sâmbăta va avea loc seminarul propriu-zis în cadrul Muzeului de Istorie Naționala și Arheologie Constanța incepand cu ora 9.30, urmat de un tur de oraș cu prezentarea diverselor obiective turistice din zonă. Ziua se va încheia cu o cină festivă.

Duminică va avea loc un tur de litoral cu vizitarea mănăstirii Sf. Maria de la Techirghiol si a parcului de aventură Paradis Land din Neptun.

La acest seminar sunt așteptați ghizi de turism din toată România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*