Cetățean străin, reținut după ce a încercat să vândă ecstasy, ketamină și cocaină la un festival din Mamaia

Cetățean străin,cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc. FOTO: IPJ Constanța

Un cetățean străin a fost reținut de procurorii DIICOT Constanța, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi deținut ecstasy, ketamină și cocaină în scopul comercializării, în cadrul unui festival care se desfășura în stațiunea Mamaia, județul Constanța. El a fost depistat deținând substanțele asupra sa, în incinta zonei de desfășurare a festivalului.

În cursul acestei zilei, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*