Ghinion la furat sau răzbunarea naturii? Un bărbat din Hârșova a fost omorât de copacul pe care îl tăia

Medicii și pompierii la locul intervenției
Medicii și pompierii la locul intervenției

Tragedie în apropiere de localitatea constănțeană Hârșova în seara de duminică, 16 octombrie. Un bărbat de 29 ani a murit după ce copacul pe care îl tăia cu drujba a căzut peste el.

Apelul la numărul de urgență 112 a venit la puțin timp după ora 20.00. Șoferii care trecea pe drumul de lngă pădure au văzut copacul culcat la pământ. O autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD s-au deplasat imediat la locul incidentului. Bărbatul a fost scos de sub copac în mai puțin de jumătate de oră, dar era deja inconștient.

Medicii au încercat să-l resusciteze vreme de 50 minute, însă eforturile lor au fost în zadar.

În paralel, un utilaj al Primăriei Hârșova a fost solicitat pentru a ridica pomul de pe carosabil. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pentru cel puțin 30 minute.

Polițiștii au demarat acum o anchetă în acest caz. Oamenii legii verifică dacă bărbatul avea dreptul să taie acel pom sau dacă se afla la furat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*