Angajat al unei firme subcontractoare ale șantierului Damen din Mangalia, mort într-un accident de muncă

Șantierul Naval Damen Mangalia. FOTO Adrian Boioglu

Un tânăr de 28 de ani, angajat ca electrician la una dintre firmele subcontractoare ale șantierului Damen din Mangalia, a murit marți, 20 iulie, într-un accident de muncă.

Potrivit reprezentanților Damen Shipyards Mangalia SA, tânărul s-ar fi electrocutat în timpul unei intervenții și, în ciuda intervenției prompte și a eforturilor depuse de echipele de salvare, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Damen Shipyards Mangalia SA își exprimă sincerele condoleanțe și garantează că va lua toate măsurile necesare pentru sprijinirea familiei bărbatului care, din păcate, a decedat în urma evenimentului”, au transmis sursele citate.

Împrejurările și cauzele producerii accidentului de muncă sunt cercetate de reprezentanții autorităților de resort, ancheta fiind la acest moment în plină desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Angajat Al Unei Firme Subcontractoare Ale șantierului Damen Din Mangalia, Mort într-un Accident De Muncă – CTnews » Firme Bune
  2. Angajat Al Unei Firme Subcontractoare Ale șantierului Damen Din Mangalia, Mort într-un Accident De Muncă – CTnews » Prodserv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*