Ghid gratuit al traseului autobuzelor etajate din Constanța, pentru toți călătorii

Toți călătorii vor primi Harta CiTy TOUR

Călătorii care aleg să viziteze orașul și portul Constanța primesc un ghid al traseului autobuzelor etajate.

Ghidul conține Harta CiTy TOUR, cu obiective turistice din Constanța și va fi înmânat gratuit la îmbarcare. Conducerea RATC Constanța a menționat că se lucrează și la o aplicație CiTy TOUR pentru a veni în sprijinul turiștilor.

Linia estivală “CiTy Tour”, circulă pe noul traseu: Gară CFR – Piața Far – Poarta 5 – Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta – str. Termele Romane – str. Negru Vodă – str. Mircea cel Batrân – bd. Mamaia până la Tabăra Turist (Hotel Caraiman) din Stațiunea Mamaia.

Noua linie este deservită de 6 autobuze etajate cu plecări din Mamaia (Tabăra Turist) cu o frecvență de 25 de minute, astfel:

  • 16 iunie – 30 iunie – program 09:00 – 18:00
  • 1 iulie – 31 august – program 09:00 – 22:00
  • 1 septembrie – 15 septembrie – program 09:00 – 18:00

Autobuzele CiTy Tour circulă pe principiul Hop On / Hop Off. Marele avantaj pentru pasageri este posibilitatea întreruperii traseului turistic pentru vizitarea obiectivelor de interes şi continuarea călătoriei cu un alt autobuz etajat, din oricare staţie, în prețul biletului achitat inițial.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*