RAJA oprește apa în zona Pescărie pentru efectuarea unor lucrări de întreținere

RAJA va sista furnizarea apei potabile pentru efectuarea unor lucrări

Pentru executarea lucrărilor de montare a unei vane pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Mamaia, zona Pescărie, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din noaptea de marți, 24 aprilie, ora 23,00, până miercuri, 25 aprilie, ora 6,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Unirii – Cașin – Pescarilor (zona de blocuri CERONAV) – Bd. Mamaia (între Pescărie și Pavilionul Expozițional), dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 37 și 38.

Utilizatorii din zona delimitată de străzile Mamaia – Ciprian Porumbescu – Pescarilor – Grozești – Unirii – Lt. Economu – Mamaia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*