Gheorghe Dragomir, Președintele PNL Constanța, face un apel la unitate în partid

Gheroghe Dragomir, PNL. FOTO Facebook
Gheroghe Dragomir, PNL. FOTO Facebook

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, Gheorghe Dragomir, transmite un mesaj de unitate, stabilitate și responsabilitate tuturor membrilor și simpatizanților PNL.

„Îi asigur pe toți membrii, simpatizanții și votanții Partidului Național Liberal că Filiala PNL Constanța este una deplin stabilă și unită. Toți cei care constituie conducerea județeană a PNL și structurile de partid interne la nivelul județului Constanța formează o singură echipă. Mă gândesc aici la cei trei parlamentari ai PNL Constanța, la consilierii județeni – cu excepția unuia care în prezent reprezintă o mică <<pată>> de culoare – și primarii liberali, la care se adaugă toți ceilalți colegi de bună credință, care s-au evidențiat de-a lungul timpului prin  efortul depus în toate alegerile și evenimentele politice”, declară președintele PNL Constanța. 

Gheorghe Dragomir afirmă că, în ciuda speculațiilor și vorbelor aruncate în spațiul public de unele persoane, „nimeni nu respinge candidatura cuiva sau competiția în PNL Constanța, ba din contră acestea sunt încurajate. Reamintesc că reforma în Partidul Național Liberal a început de ceva vreme, continuă și este încurajată de mine și echipa liberală constănțeană. Acest lucru s-a văzut la alegerile locale și parlamentare, atunci când au venit alături de echipa liberală oameni noi, de valoare, cu sau fără  experiență politică. Aceștia au format un mix care, la alegerile locale, a adus un succes important Filialei PNL Constanța. Mai mult, ușile partidului au fost și rămân deschise oricărei persoane care dorește să se alăture Partidului Național Liberal. În acest moment, există o preocupare maximă pentru consolidarea Partidului Național Liberal și reformarea clasei politice actuale, în special în rândurile PNL, prin cooptarea de oameni de valoare în conducerea partidului atât la nivel național, cât și județean”. 

Potrivit declarațiilor președintelui PNL Constanța, scorul înregistrat la alegerile parlamentare din decembrie 2016 a reprezentat un eșec al Partidului Național Liberal la nivel național. „Așa cum am mai spus în nenumărate rânduri, echipa PNL Constanța și-a făcut datoria implicându-se exemplar în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Din păcate, votul politic își pune amprenta mult mai evident în alegerile parlamentare, europarlamentare, prezidențiale, drept pentru care nu am putut influența foarte mult evoluția scorului la fel ca la alegerile locale. Contrar celor spuse de unii dintre membrii PNL Constanța, filiala a obținut la alegerile locale cel mai bun scor înregistrat în scrutinele electorale de după 1989  și nu înțeleg atitudinea unora, autori ai unor eșecuri anterioare”, consideră liderul liberal.

Acesta amintește faptul că amânarea unei întâlniri oficiale cu membrii PNL Constanța a fost cauzată de o întârziere în fixarea, la nivel național, a unui calendar pentru alegerile interne, programul urmând să fie finalizat la sfârșitul acestei săptămâni.

Pe de altă parte, Gheorghe Dragomir susține că nu va intra în polemică cu niciunul dintre cei care au ales să-și facă în public campanie pentru alegerile interne, de multe ori uzitând de proceduri neelegante față de ceilalți colegi.

„Pe toți aceștia îi invit la decență și îi rog să aibă grijă la declarații, pentru că de multe ori se află la limita statutului PNL, lucru deloc sănătos pentru o viitoare competiție. De asemenea, îi invit să dea curs dezbaterilor interne și să încerce să limiteze ieșirile în spațiul public, acolo unde ar trebui să își promoveze proiectele cu care vin în beneficiul cetățenilor. Oamenii așteaptă de la noi, liberalii, proiecte, idei, soluții concrete pentru o viață mai bună. Românii nu își mai doresc circ, războaie inutile sau certuri fără limite, indiferent dacă ele sunt între proprii colegi sau cu adversarii politici. Am speranța că PNL Constanța își va alege cei mai buni oameni care să o reprezinte în viitori ani și la următoarele confruntări electorale”, conchide președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*