FOTO Femeile social democrate din județul Constanța au fost alături de persoanele vârstnice

Bătrânii de la Căminul de Persoane Vârstnice din Constanța au primit vizita femeilor din PSD

Bătrânii aflați în „Căminul pentru Persoane Vârstnice“ din municipiul Constanța au fost vizitați de către femeile din Partidul Social Democrat Constanța.

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice lipsite de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat au vizitat joi, 20 decembrie, „Căminul pentru Persoane Vârstnice” din municipiul Constanța.

Cei 270 de bătrâni aflați aici au primit în dar produse alimentare specifice Sărbătorilor de Iarnă.

Prin aceste daruri, femeile social democrate constănțene și prietenii acestora au încercat să aducă în inimile acestor bătrâni bucuria Sărbătorilor de Iarna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*