Gașca PSD de la Primăria Năvodari, condusă de fostul primar Nicolae Matei, s-a reunit în Turcia

Florin Chelaru și Nicolae Matei în Turcia. FOTO Facebook
Florin Chelaru și Nicolae Matei în Turcia. FOTO Facebook

O delegație a Primăriei și Consiliului Local Năvodari petrece în aceste zile în Turcia. Invitația a sosit de la conducerea orașului Gemlik și oamenii PSD nu au refuzat-o.

În imaginile postate pe contul fostului consilier Adi Tudora apare primarul de la Năvodari, Florin Chelaru, consilierii PSD Vasile Moruzi, Coman Ilie și doi foști consilieri democrat-liberali.

Toți consilierii din Năvodari au fost invitați telefonic să participe la această vizită, dar cei din opoziție au refuzat. Nu același lucru s-a întâmplat și cu fostul primar Nicolae Matei care apare în aproape toate imaginile alături de edilul Florin Chelaru.

Așteptăm și o reacție oficială de la Primăria Năvodari cu rezultatele acestei vizite, precum și detalii despre calitatea fostului primar în această călătorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*