Furtuna puternică a făcut ravagii în Constanța: copaci căzuți, mașini avariate, stâlpi de electricitate afectați

Furtună puternică în Constanța. FOTO ISU Constanța

Furtuna puternică din această după amiază a făcut ravagii în Constanța. S-au înregistrat copaci căzuți, mașini avariate și stâlpi de electricitate au fost afectați.

Pompierii au primit zeci de apeluri la 112 care anunțau toate aceste probleme.

Până la această oră am avut peste 35 de apeluri prin 112, din care 30 de apeluri pentru copaci căzuți pe carosabil, trei stâlpi de electricitate afectați, un acoperiș al unei case și un horn. Din centralizarea până la această oră, au fost avariate patru autoturisme. Misiunea este în dinamică, colegii sunt pe teren și lucrează pentru înlăturarea efectelor negative. Voi reveni cu un bilanț la încheierea misiunilor”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Locuitorii județului s-au aflat timp de două ore sub cod portocaliu de furtună și vijelii. În acea perioadă vântul a bătut la rafală cu 90 km/h și s-au înregistrat ploi însemnate cantitativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*