Jucării contrafăcute, de peste 50.000 de lei, descoperite de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Jucării contrafăcute, descoperite de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au descoperit peste 400 de jucării, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 52.500 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, joi, 6 octombrie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Ucraina. În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 432 de mașinuțe din plastic, bunurile purtând însemne ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor respective.

Jucării contrafăcute, descoperite de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Mărfurile, estimate la aproximativ 52.500 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, conform Legii 84/1998. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*