Furtuna a lăsat fără apă potabilă și localitatea Dulcești. Stația RAJA a fost afectată de o avarie la sistemul de alimentare electric

Apa e oprită
Probleme cu furnizarea apei. FOTO Arhivă

Din cauza vantului puternic, una din liniile de alimentare cu tensiune de la sursa de apă Dulcesti din comuna 23 August a cedat în jurul orei 21,30. În aceasta situație, pompa de la nivelul stației nu mai poate funcționa, iar abonații din localitatea Dulcești au rămas fără apă la robinete.

UPDATE

În dimineața de 8 octombrie, în jurul orei 09,00, s-a reluat alimentarea cu energie a sursei Dulcesti și s-au pornit pompele de la nivelul sursei. Abonații din satul Dulcesti – comuna 23 August au apă potabilă la robinete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*