Avarie RAJA pe Aleea Hortensiei din Constanța

Pentru remedierea unei avarii pe o conductă de pe Aleea Hortensiei din municipiul Constanța, RAJA a întrerupt furnizarea apei potabile în zonă, duminică, 19 iunie, până la ora 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu – strada Hortensiei – strada Dobrilă Eugeniu – bulevardul Tomis.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*