Furtuna a afectat stația RAJA de pompare a apei din Mihail Kogălniceanu. Localitatea a rămas fără apă la robinete

Din cauza vântului puternic, în cursul zilei de 7 octombrie, în jurul orei 18,00, linia de alimentare cu tensiune a stației de pompare și tratare din localitatea Mihail Kogălniceanu a cedat. În această situație, abonații din Mihail Kogălniceanu au rămas fără apa la robinete. Imediat, au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, care au dat asigurări că vor interveni pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp.

Conducerea RAJA îi asigură pe abonații afectați că se va relua imediat furnizarea de apa la parametrii normali, după ce se va reluă alimentarea cu energie a stației de tratare și pompare.

UPDATE

În jurul orei 19,30, echipele de intervenție ale furnizorului de energie au reușit realimentarea cu tensiune a stației de pompare și tratare Mihail Kogălniceanu. Imediat s-au făcut manevrele de repornire a pompelor și s-a reluat furnizarea apei către abonații din localitate. În jurul orei 20,30, toți consumatorii din Mihail Kogălniceanu vor avea apă la robinete la presiuni normale.
UPDATE
Din cauza vântului puternic, în jurul orei 23,30, linia de alimentare cu tensiune a stației de pompare și tratare din localitatea Mihail Kogălniceanu a cedat din nou, iar abonații din localitate au rămas fără apă la robinete. Echipele de intervenție ale furnizorului de energie au dat asigurări ca vor interveni în această noapte.
UPDATE
În dimineața de 8 octombrie, la ora 09.30, echipele furnizorului de energie au reușit remedierea avariei de la nivelul liniei de alimentare cu tensiune a stației de pompare și tratare Mihail Kogălniceanu. Imediat, s-a reluat pomparea apei potabile către abonații din localitate. Având în vedere lungimea rețelei de distribuție, conumatorii din Mihail Kogălniceanu vor avea apa la robinete la presiuni normale în jurul orei 10,30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*