FOTO Ziua Marinei la Constanța în imagini

Momente de la Ziua Marinei 2018. FOTO Cătălin SCHIPOR

La Constanța, Ziua Marinei s-a desfășurat ca întotdeauna pe faleza Comandamentului, invitați fiind președintele Klaus Iohannis, ministrul de Apărării Mihai Vifor, primarul Constanței, Decebal Făgădău și alte personalități.

Scenariul din acest an a fost similar cu cel din anii trecuți. Singurele incidente înregistrate au fost legate de militarii cărora li s-a făcut rău din cauza căldurii: un român, un american și un ucrainean. Aceștia au ajuns la spital pentru investigații suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*