Tineri absolvenți ai Școlii de Jandarmi, detașați la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Absolvenții școlilor de jandarmi detașați la Constanța. FOTO IJJ Constanța

Cinci subofiţeri absolvenţi ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Ceremonia de numire în funcţie a sergenţilor majori Ştefan-Cristian Bordianu, Liviu-George Ciobanu, Techin Curti, Alina Alexandra Munteanu şi Adrian Stoica, cu vârste între 19 şi 27 de ani, a avut în cursul dimineții de 5 noiembrie  la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, ulterior fiind incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofiţeri vor fi încadraţi la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil, urmând să ocupe funcţii de subofiţer operativ.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*