FOTO Week-end plin de evenimente pe litoral. Tu unde mergi sa te distrezi?

Telegondola Mamaia
Telegondola Mamaia

Odata cu deschiderea oficiala a sezonului estival 2016, calendarul de evenimente al Asociatie Litoral – Delta Dunarii continua seria de festivaluri, competitii sportive, evenimente culturale, activitati civice.

Constanta si Mamaia au gazduit in luna mai Campionatul National de Taekwondo WTF, Festivalul Pestelui si Fructelor de Mare, Festivalul Scoicilor, Festivalul Pestelui Durabil.

Astazi, Primaria Constanta, Federatia Romana de Sah, in parteneriat cu Asociatia Litoral – Delta Dunarii si campionul mondial Anatoly Karpov, invitat de onoare al Federatiei de Sah, deschid oficial Campionatul European Individual de Sah Feminin, care se va desfasura in perioada 26 mai – 8 iunie, in Mamaia, cu aproximativ 150 de participante din peste 27 de tari.

Weekendul se anunta unul incarcat, cu multe activitati si evenimente pentru turistii care vor fi pe litoral, dar si pentru constanteni, care se pregatesc sa intre in Cartea Recordurilor, odata cu cel mai mare dans Sirtaki, organizat de catre Comunitatea Elena Elpis Constanta, unde peste 5600 de participanti se vor uni pentru a oferi un spectacol unic si inedit in Constanta, pe plaja Modern, sambata, 28 mai, incepand cu ora 19:00.

Cluburile din Mamaia si Satul de Vacanta si-au anuntat deja petrecerile, invitatii speciali si surprizele cu care ii asteapta pe turisti si constanteni, unele dintre ele chiar pregatind seri tematice grecesti la care ii asteapta dupa victorie pe participantii care sunt gata sa doboare un record la Sirtaki.

Sambata, turistii si constantenii pot relua plimbarile si experientele cu Telegondola din Mamaia, cand aceasta isi redeschide oficial usile catre public.

Duminica, toata atentia este indreptata spre cei mici, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.
Asociatia Litoral – Delta Dunarii organizeaza pentru acestia un eveniment de neuitat, “Aventura in Lumea Povestilor”, o intalnire cu personajele Disney preferate din desenele animate, in Satul de Vacanta Mamaia, duminica 29 mai, ora 16:00.

“Continuam cu Seawolves Bike Fest in Mamaia Nord Navodari ( editia a VIII-a), Raliul Deltei, Zilele Euphoriei la Eforie, Aeromania de 10 Ani la Aerodromul Tuzla, Mamaia Color Run, Tenis Feminin, Mamaia Strongman, festivaluri muzicale, Zilele Marinei Romane pe tot Litoralul, Festivalul Antic Tomis si Parada Antica, Mamaia Romantica si incheiem cu un Campionat Mondial de Bob pe roti la Mamaia”, a declarat Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*