„Balul Oamenilor de Afaceri din Constanţa” a ajuns la ediţia a IV-a

Sediul CCINA Constanta

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, organizeaza cea de-a IV-a ediție a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanța.

Balul Oamenilor de Afaceri a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking. Anul acesta, evenimentul are loc la Restaurantul Del Mar din Mamaia, pe 8 iunie, începând cu ora 19.00.

„Dedicam această ediție celebrării Centenarului Marii Uniri si implinirii, in acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mama. Ne dorim să fie o seară special, pentru toti participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană. În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, se va organiza o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă“ au precizat organizatorii.

La Bal sunt invitaţi să participe reprezentanţii mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar şi nemembre ale CCINA, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa, cât şi din mass-media locală.

Vor fi acordate premii unor antreprenori constănţeni, pentru tradiţie, cercetare, dezvoltare, inovare şi export.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*