FOTO Sprijiniți de către polițiștii locali, angajații Polaris M Holding au igienizat un teren pe care se aciuaseră persoane fără ocupație

Locuințele improvizate au fost demolate și terenul igienizat. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, ajutați de angajații Polaris M Holding au eliberat un teren pe care mai multe persoane își improvizaseră adăposturi.

În cursul zilei de 18 februarie, polițiștii locali împreună cu lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat pe Valea Portului în zona Poarta 5, în scopul igienizării zonei și menținerii unei permanente stări de curățenie după ce mai multe persoane își improvizaseră adăposturi pe un teren viran din apropiere.

Persoanele în cauză au fost legitimate și sancționate contravențional, iar adăposturile au fost dezafectate de către lucrătorii firmei de salubritate.
De asemenea, li s-a recomandat să se deplaseze către localitățile de domiciliu, respectiv Cobadin și Castelu din județul Constanța.

„Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.Numai împreună putem asigura un mediu curat, sănătos și în siguranță în municipiul Constanța!“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*