FOTO VIDEO Un copil de 11 ani a fost găsit înecat, prins între stabilopozii de pe Plaja Modern

Pompierii și scafandrii ISU Dobrogea au recuperat trupul neînsuflețit. FOTO ISU Dobrogea

Un băiat de 11 ani este victima cu numărul zece a acestui sezon estival, și cea de-a patra de la începutul lunii august, care își pierd viața pe litoralul românesc, înecați. Băiatul venise cu întreaga familie la plajă, dar a dispărut de lângă rude.

Ultima victimă a Mării Negre, băiatul de 11 ani era din Satu Nou, din județul Constanța și venise duminică 5 august, împreună cu frații, părinții și bunicii pe Plaja Modern din Constanța. În jurul orei 14.30, aceștia au observat lipsa băiatului și au sunat la 112, fără a putea preciza dacă a intrat în apă sau este pe plajă.

În cursul zilei de 6 august, acesta a fost văzut întâmplător, decedat, prins între stabilopozi.

La fața locului au fost trimise ambarcatiunea CBRN, o autospeciala de pompieri cu un total de 10 subofițeri si o ambulanta SAJ, pentru a constata decesul.

De la începutul sezonului estival și până în prezent, zece persoane și-au pierdut viața în valurile mării. De la începutul lunii august, au fost primite 13 apeluri la 112 pentru accidente prin submersie, în patru dintre cazuri fiind înregistrat decesul victimelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*