FOTO Accident grav pe Autostrada A2: o tânără a intrat cu mașina în parapet și s-a răsturnat

Un autoturism s-a răsturnat pe Autostrada A, iar circulația a fost blocată. FOTO CTnews.ro

O tânără de 25 de ani a fost grav rănită și a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD, în urma unui accident pe Autostrada A2. Circulația a fost inițial oprită, iar ulterior s-a reluat cu dificultate.

Potrivit centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc la km 180 al Autostrăzii A2, pe a doua bandă a autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa. Martorii spun că tânăra aflată la volanul unei mașini care circula dinspre Constanța spre București a pierdut controlul volanului, a intrat în parapet și s-a răsturnat pe celălalt sens de mers.

La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD carea a aterizat pe autostradă pentru a o prelua pe victimă. Pe timpul acordării primelor îngrijiri medicale și până la decolarea elicopterului, traficul a fost oprit. Ulterior s-a dat drumul la circulație pe prima bandă şi pe cea de urgenţă a sensului de mers către Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*