FOTO VIDEO Un apartament dintr-un bloc din Medgidia a fost distrus, iar alte două au fost afectate în urma unei explozii

Explozia a distrus apartamentul. FOTO CTnews.ro

O explozie într-un apartament a zguduit din temelie un bloc din Medgidia. Pompierii au salvat din locuință un bărbat, dar care a fugit imediat cum a atins pământul.

Deflagrația s-a produs în jurul orei 12.45, într-un apartament aflat la etajul al II-lea al unui imobil cu patru etaje, locatarii ieșind panicați din bloc.

În urma apelului la 112, 14 pompieri ai ISU Dobrogea cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B au fost trimiși la locul exploziei. Aceștia au salvat de pe pervazul apartamentului un bărbat cu vârsta cuprinsa între 30 și 35 de ani, cu ajutorul scării culisabile. Ulterior, cel salvat a dispărut din zonă, fiind găsit mai târziu de către polițiști, cărora le-ar fi spus că a plecat la un prieten să își ia haine.

Pompierii au stabilit că explozia a fost urmata de incendiu, fiind distrus întreg apartamentul pe o suprafață de aprox 52 mp. Au mai fost afectate 2 apartamente, cel de la etajul superior și cel de la etajul inferior.

A fost anunțat inspectoratul teritorial în construcții pentru verificarea clădirii

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*