FOTO VIDEO Un apartament din Constanța a fost distrus în urma unei explozii provocate de gazul scăpat dintr-o butelie

O puternică explozie a avut loc într-un bloc din municipiul Constanța. FOTO ISU Dobrogea

O femeie a ajuns la spital după ce în apartamentul în care locuia a avut loc o deflagrație în urma unei acumulări de gaze. Explozia a distrus locuința și a afectat și alte apartamente din bloc.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 12.30, la blocul B5 de pe bulevardul I.C. Brătianu, la fața locului fiind trimise două autospeciale de stingere ale ISU Dobrogea cu 17 pompieri și două echipaje SMURD. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că explozia a avut loc într-un apartament de la etajul I și nu a fost urmată de un incendiu, iar în apartamentul în care a avut loc se afla o persoană rănită. Era vorba o femeie în vârstă de 64 de ani care a suferit arsuri și se afla în stare de șoc. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Explozia a fost provocată de o acumulare de gaze, au constatat pompierii. În urma acesteia, apartamentul în care s-a produs a fost distrus, iar celelalte apartamente de pe același palier și cele de la parter au fost și ele afectate.

La fața locului sunt așteptați și specialiștii de la Inspectoratul de Stat în Construcții pentru a evalua clădirea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*