FOTO VIDEO Turiștii sunt așteptați pentru a petrece sărbătorile de iarnă la malul mării. Au apărut deja ofertele pentru Crăciun și Revelion, pe litoral

Hotelierii de pe litoral au pregătit oferte pentru sărbătorile de iarnă. FOTO Roxana Dumitrică

Chiar dacă încă ne aflăm la jumătatea toamnei, pe litoral au început deja să apară ofertele de sărbători. Prețurile sunt mai mici decât cele din sezon, iar experiența unui Crăciun la malul mării este unică, spun hotelierii.

Doar ce am lansat oferta de revelion, este formată din pensiune completă, turiștii pot opta pentru trei sau patru nopți de cazare și să știți că deja avem foarte multe solicitări”,  spune Anca Tobă, de la hotel Sulina.

Pe lângă pachetele standard, turiștii pot opta pentru servicii spa și masaje de relaxare. Un voucher la SPA poate fi un cadou ideal de sărbători, iar reprezentanții Horeca promit clipe de neuitat la prețuri avantajoase.

Am pregătit un pachet de Crăciun care include trei nopți de cazare cu demipensiune, mic dejun și cină, un prânz tradițional în ziua de Crăciun, o cină cu muzică live în seara de Crăciun, terapii, masaj special, acces la spa, jacuzzi și terapii spa, pentru un sejur de neuitat.

Deja avem rezervări active și îi așteptăm pe oaspeți. Noi încercăm să venim cu ceva nou în fiecare an. Anul acesta, pachetul pentru de Crăciun pentru două persoane este de 2345 de lei”, a spus Costina Ciorbaru, reprezentantul centrului SPA Iaki din Mamaia.

Iar sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel fără mâncarea tradițională. Oaspeții vor avea parte de mese festive, muzică și multă voie bună.

Cele mai căutate produse sunt sarmalele, care nu lipsesc de pe nicio masă tradițională, în zilele de sărbătoare. Apoi avem platourile pe care avem brânză de burduf, tobă, carne de porc, puțină pastramă, șunculiță. Sarmalele se sevesc cu mămăliguță, smântână și bacon crispy”, a spus Adrian Barzâru, bucătar la hotelul Ramada.

O altă practică des întâlnită pe litoral în extrasezon este închirierea unei pensiuni sau vile în totalitate de grupurile de turişti. Astfel, o vilă poate fi închiriată de un grup de 20 de persoane pentru minimum două nopţi la preţul de 125 de lei de persoană pe noapte. Cine alege să admire dimineaţa marea dintr-un apartament de lux din Mamaia Nord, va scoate din buzunar 800 de lei de persoană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*