Țarcurile pentru câini din Parcul Tăbăcărie au fost vandalizate

Gardul țarcurilor pentru câini a fost distrus. FOTO Primăria Constanța

La doar o săptămână de când Primăria Municipiului Constanța a deschis două spații dedicate câinilor în Parcul Tăbăcărie, acestea au fost vandalizate, gardurile fiind rupte, tăiate și puse la pământ.

Reprezentanțe Primăriei Constanța au precizat că vor repara garduri, dar va depune plângere la Poliție pentru ca îngrijirea lor să facă asta să plătească.

„Avem nevoie de utilizarea noastră pentru ca astfel de lucruri să se mai repete. Este important să se rezolve atunci când se observă în anumite persoane care să fie sigure cu un bun simț, fără pic de respect, îngrijire despre teribilism sau rea-voință distrug bunurile ”, au transmis reprezentanțe Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*