CNADNR anunță că sectorul Lehliu – Drajna de pe Autostrada A2 intră în reparații

Autostrada A4 trafic rutier. FOTO Catalin Schipor

C.N.A.I.R. S.A. prin D.R.D.P. Constanţa, anunţă participanţii la trafic că începând de marti, 18 septembrie ora 0:00, va începe execuţia lucrărilor de “Reparaţii sistem rutier pe autostrada A2, pe tronsonul de la km 64+500 şi km 97+600, între Lehliu si Drajna”.

Se va lucra pe calea 1 (Bucureşti-Constanța), ambele benzi de circulație, atât ziua cât și noaptea, in toate zilele săptămânii. Circulația se va desfășura pe calea 2 (Constanța-Bucureşti) pentru ambele sensuri de mers, pe câte o bandă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*