FOTO VIDEO Sute de constănțeni au ieșit să protesteze față de proiectul de modificare a legilor Justiției

Constănțenii au ieşit în stradă pentru a protesta față de proiectul de modificare a legilor Justiției. FOTO Cătălin Schipor

Oamenii au ieşit în stradă, din nou, pentru a-și striga nemulțumirile legate de proiectul de modificare a legilor Justiției.

Începând cu ora 18.00, constănțenii s-au strâns în fața Prefecturii Constanța. Numărul protestatarilor a depășit cifra de 300. Ulterior, în jurul orei 19.30au plecat în marș pe bulevardul Tomis până la sediul PSD. De data aceasta, la sediul partidului au găsit reprezentanți, ocupați cu alegerile din județ.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*