FOTO VIDEO Sute de constănțeni au ieșit să protesteze față de proiectul de modificare a legilor Justiției

Constănțenii au ieşit în stradă pentru a protesta față de proiectul de modificare a legilor Justiției. FOTO Cătălin Schipor

Oamenii au ieşit în stradă, din nou, pentru a-și striga nemulțumirile legate de proiectul de modificare a legilor Justiției.

Începând cu ora 18.00, constănțenii s-au strâns în fața Prefecturii Constanța. Numărul protestatarilor a depășit cifra de 300. Ulterior, în jurul orei 19.30au plecat în marș pe bulevardul Tomis până la sediul PSD. De data aceasta, la sediul partidului au găsit reprezentanți, ocupați cu alegerile din județ.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*