FOTO VIDEO Spectacol de “Ziua Națională a Greciei” la Constanța

Ziua Greciei la Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ziua Greciei la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Sala mare a Casei de Cultură din Constanța a fost neîncăpătoare pentru cei care au vrut să participe la spectacolul de dansuri și tradiții grecești. Evenimentul organizat de Comunitatea Elenă Elpis Constanța a reunit 3 ansambluri din Constanța, Prahova și Sulina și mai mulți artiști pasionați de muzica grecească.

Președintele Comunității Elene Elpis Constanța, Anton Anton Antoniadis a pregătit în 2016 trei momente importante. Vineri dimineață a avut loc un Te Deum la Biserica Greacă din Constanța. La ora 18.00 a urmat spectacolul de la Casa de Cultură, iar sâmbătă la ora 10.30 este programat un tur al clădirilor istorice grecești din Constanța.

Turul va cuprinde: Teatrul Tranulis – Fantasio, Casa Evanghelou Rousou, Hotel Grand, Casa Constantinidi, Casa Zafirios Kyriakou, Casa Hector Serafidis, Casa Aristide Karatzali, Biserica Greacă,Teatrul Elpis, Şcoala Greacă, Palatul Şutu, Casa Teodorou Rousou, Casa Hrisicos, Casa Embiricos, Casa Take Manicatide şi se va încheia în Piaţa Ovidiu la ora 12.45.

Piața Ovidiu va găzdui sâmbătă 26 martie, începând cu ora 13.00, un spectacol omagial de dansuri și cântece grecești.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*