FOTO VIDEO Se redeschide Baby Zoo, spațiul destinat copiilor de la Microrezervația din Constanța

Se deschide Baby Zoo, un program dedicat copiilor între 5 și 10 ani. FOTO CMSN Constanța
Se deschide Baby Zoo, un program dedicat copiilor între 5 și 10 ani. FOTO CMSN Constanța

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța redeschide Baby Zoo, un spațiu destinat activităților cu copiii, unde aceștia își pot petrece timpul liber învățând despre natură, mediu sau ecologie.

Baby Zoo este un program dedicat copiilor între 5 și 10 ani, cu activități în interior și la exterior privind educația ecologică, protecția mediului și a animalelor, totul despre natură și rolul nostru în protejarea ei.

„Ne dorim să avem o relație interactivă cu dumneavoastră și copiii dumneavoastră pentru a mări curiozitatea și interesul față de tot ce ține de natura din jurul nostru, plante, animale”, spune psiholog în cadrul CMSN, Elena Harbur.

Programul este zilnic, între orele 11.00 – 14.00. Accesul se face pe bază de programare și în condițiile impuse de reglementările împotriva difuzării pandemia de Covid 19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*