FOTO VIDEO Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ din Constanța a sărbătorit 50 de ani de la înființare

Elevi, dascăli, părinți și invitați au petrecut împreună de ziua școlii. FOTO Cătălin SCHIPOR

A fost sărbătoare la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ din Constanța, care a împlinit pe 29 mai rotunda vârsta de 50 de ani de când formează oameni și caractere.

Manifestările dedicate acestui eveniment au început în școală, de la ora 10.00, cu vernisajul unei expoziții de desene cu și despre școala nr. 29, „Mihai Viteazul“ și un colaj de fotografii cu aspecte din activitățile unității de învățământ. Ulterior, manifestările s-au mutat în curtea școlii.

Aici, au apărut în fața publicului, elevi ai Școlii 29 care au pregătit diverse momente artistice, foști elevi și cadre didactice care și-au tocit coatele pe băncile de aici și și-au adus aminte cu drag de aceste momente, Fanfara Forțelor Navale, Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. De asemenea, a luat cuvântul și IPS Teodosie, invitat și el la acest eveniment.

Festivitățile au fost încheiate de către echipa de baschet a școlii, printr-un meci demonstrativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*