FOTO VIDEO Restaurantul Ankora a fost închis de către inspectorii OPC, la Esplanada încă nu s-a decis sancțiunea

La restaurantul Ankora, ciorba de văcuță se ține în saci menajeri. FOTO OPC Constanța

Restaurantul Ankora din Constanța a fost închis după ce inspectorii OPC care au mers în control aici au găsit numeroase probleme, majoritatea legate de igienă.  Și la Esplanada au fost găsite nereguli, dar aici situația pare să fie mai „roz“.

Potrivit șefului OPC Constanța, la restaurantul Ankora s-a luat măsura opririi temporare a prestărilor de servicii (OTPS) și s-a aplicat o sancțiune de 10.000 de lei. Produsele neetichetate, a caror stare termica a fost schimbata, au fost ridicate și trimise spre a fi distruse.

„Măsura opririi temporare are la baza condițiile de depozitare neigienice, folosirea unor ustensile nepotrivite cu alimentația publică. Potențialul periculos al locului de preparare este o alta dintre rațiuni!“ a precizat Horia Constantinescu.

În ceea ce privește restaurantul Esplanada, aici s-a dispus ca reprezentanții societății care dețin restaurantul să meargă cu documentele luni la sediul OPC Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*