Deși plouă cu amenzi din partea Poliției Locale pentru nunțile în stradă în municipiul Constanța, acestea continuă să fie la ordinea zilei

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 17 septembrie, polițiștii locali care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zonele Km 4, Km 5, Gară, Km 4-5, Griviței, Casa de Cultură, Coiciu, Poarta 6, Faleză Nord, Palazu Mare au aplicat 170 sanctiuni contravenționale în cuantum total de 40.810 lei.

Nici de această dată nu a lipsit și o sancțiune pentru o nuntă pe stradă, organizatorul primind o amendă în valoare de 900 de lei. La nunta de pe strada Dionisie cel Mic participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul rutier de pe strada menționată anterior. În acest caz s-a dispus măsura întreruperii activității ilicite și reasigurarea stării de curățenie de către participanți.

„Facem mențiunea că ieri s-a derulat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind zonele în care se interzice staționarea sau parcarea vehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa maximă admisă mai mare de 2,4 tone sau destinate transportului de persoane cu capacitate mai mare de 8+1 locuri, indiferent de forma de deținere. Menționam ca prin asemenea fapte, conducătorii de autovehicule cu masa mai mare de 2.4 t îi privează pe riverani de posibilitatea de a -și parca autoturismul în cartierul unde locuiesc“, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*