FOTO VIDEO “Războinicii” de la OSS Fighters luptă, la Mamaia, cu sportivii de talie mondială din China. Gala OSS Fighters debutează pe 24 august

Gala OSS Fighters, la Mamaia. FOTO CTnews.ro
Gala OSS Fighters, la Mamaia. FOTO CTnews.ro

Bat clopote de luptă și se aud tobele răpăind la Constanța, unde se adună cei mai buni războinici din galele K1 sub steagul OSS Fighters să dea piept cu samuraii veniți tocmai din China!

Pe 24 august 2018 va fi prăpăd în arena centrală ridicată în centrul stațiunii Mamaia – începe Gala OSS Fighters, cea mai puternică competiție de arte marțiale de la malul marii. Clubul sportiv OSS Constanța organizează un eveniment de gală în premieră pentru stațiunea Mamaia, meciul România-China – un război în ringul de kick-boxing, aşa cum îl numesc organizatorii.

Va fi o super gală a sporturilor de contact în care echipa selectată de OSS Fighters va da piept cu luptători temuți din îndepărtata Chină, specialiști prin tradiție în artele marțiale. Bogdan Stoica, Andrei Stoica, Adrian Maxim, Adrian Mitu, Cristian Spetcu şi Gabriel Bozan sunt cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai ţării noastre incluşi pe fight-cardul Galei OSS Fighters.

“Aceeași echipa fantastică cu care ne mândrim, cei 5 crai de la răsărit. Avem o echipă a Chinei foarte bine pregătită, dar și o echipă a României cu căpitanul Bogdan Stoica cu care credem că vom câștiga. Vreau să menționez că va lupta și Cristian Milea (luptător iubit de publicul constănțean) pentru centura mondială VKF la categoria 69,5 kg, iar Andrei Stoica va închide această Gală superbă cu un meci de excepție”, spune încrezător în oamenii lui, Marius Gheorghe – președinte Club Sportiv OSS Constanța.

China va fi reprezentată de Hao Guanghua, Chen Douli, Song Shao Qiu, precum şi de alţi luptători. Va fi un mega fight organizat în 13 meciuri. Zece dintre ele îi au ca protagoniști pe români și pe chinezi, iar ultimele trei sunt de vis sau “crème de la crème”, cum se spune: constănțeanul Ozel Mustafa îl întâlnește pe craioveanul Enzo Dincă în meciul SUPERFIGHT, Cristian Milea luptă cu francezul Madicke Kamara pentru WORLD TITLE FIGHT, iar în MAIN EVENT îi vom admira pe Andrei Stoica contra lituanianului Tomas Steponkevicius.

Este al doilea spectacol de arte marțiale de gen pe care Clubul Sportiv OSS din Constanța îl organizează pe litoral. Primul a fost în aprilie la Sala Sporturilor și a arătat organizatorilor că au mizat bine pe cartea întrecerilor kick boxing, după câtă priză la public au avut.

Acum, urmează o nouă rundă de adrenalină, curaj, bărbăție și tehnici speciale. Pentru că da, artele marțiale din ringurile de azi nu sunt doar spectacol, ci și o sumă de calități pe care le au luptătorii care intră în ring. La capitolul organizare, Clubul OSS Fighters i-a luat parteneri pe Cristian Lucian Tudose din partea restaurantului Don Corleone din staţiunea Mamaia, pe George Drăgan din partea Asociaţiei Antidrog Tomis Constanţa, pe Ionel Crînguş, reprezentant al Rebel Fighters și pe Corina Martin din partea Mistral Tours.

“Suntem mândri să aducem luptători de renume din China la Mamaia și promitem spectacol, chiar război, cum spune Corina Martin. Îi susținem pe luptătorii români care vor lupta în Gală și sunt convins că vom aduce victorii pentru Constanța și România. Mulțumesc fraților Bogdan și Andrei Stoica pentru că au acceptat din nou să lupte în Gala noastră, deși suntem cea mai tânăra promoție K1 din România”, a declarat Cristian Lucian Tudose, patronul restaurantului Don Corleone, care a găzduit și conferința de presă a evenimentului.

OSS Fighters – tradiție și sport de înaltă performanță

Club Sportiv OSS Constanța este o asociație sportivă afiliată la Federația Română de Kempo și promovează activitățile sportive pe diferite ramuri de sport: Kempo-K1, MMA și Full-Contact. Iar OSS FIGHTERS organizează evenimente sportive în parteneriat și sub egida Federației Române de Kempo. Colaborează îndeaproape cu World Kickboxing Federation (WKF) și dezvoltă parteneriate în realizarea de evenimente sportive împreună cu World Kickboxing and Karate Union (WKU).

Club Sportiv OSS Constanța  este la al doilea eveniment de acest gen – competiție de arte marțiale de înaltă ținută. De altfel, clubul constănțean a atras de la început mulți tineri pe ringul de antrenament, având convingerea că noile stiluri de luptă moderne reprezintă o evoluție naturală a vechilor arte marțiale și nu doar o adaptare la piața de divertisment. La OSS Constanța înveți că nu este suficient să te duci la o sală de gimnastică și să ridici greutăți: adepții artelor marțiale sunt oameni care vor să participe activ, să se provoace pe ei înșiși și să-și împingă propriile corpuri la limita.

Gândind în acest fel, sportivii descoperă că artele marțiale includ totul: aspectul fizic, latura mentală și atitudinea. Perceperea artelor marțiale ca o tendință la modă nu înseamnă eliminarea semnificației mai profunde a acestora. Nu poți sa înveți cu adevărat arte marțiale fără celelalte beneficii mentale: respect de sine, onoare, loialitate sau integritate.

“Între cele două Gale, cea care a fost în aprilie și cea care se va desfășura acum, Clubul OSS Fighters a desfășurat intens campanii sociale în rândul tinerilor. Parteneriatul pe care-l are Asociația Tomis Antidrog cu această Gală este foarte important pentru că unul dintre mesajele noastre este să transmitem ideea că sportul este o alternativă reală în viața tinerilor, pentru un mod de viață cât mai sănătos.

Asta își dorește și această Gala OSS Fighters: pe lângă evenimentul în sine, mergem și în școli și în cluburile sportive, transmitem mesajul și totodată îi facem pe tineri să se apropie de sport”, explică George Drăgan, președintele Asociației Tomis Antidrog, unul dintre partenerii Clubului Sportiv OSS în organizarea galei.

Așadar: respect de sine, onoare, loialitate, integritate. Vom vedea toate acestea vineri, 24 august, la Gala OSS Fighters din Mamaia. Competiția se va desfășura după reguli de K1, sub egida Federaţiei Române de Kempo, sponsorii contribuind din plin la acest eveniment. În luptă vor putea fi văzuți, printre alții, Bogdan Stoica, unul dintre simbolurile sporturilor de contact din România, Ozel Mustafa şi Cristian „The Fastest” Milea.

“Vreau să mulțumesc întregii echipe OSS Fighters pentru că m-au invitat a doua oară să lupt într-o gală și să-i mulțumesc și lui Alin Fălcușan de la GoldenFighter pentru oportunitatea de a lupta în meciul România – China. Vineri o să fie un show incendiar și sunt sigur că-i voi mobiliza pe toți (pentru că sunt căpitanul echipei) și să câștigăm detașat acolo, să nu mai stăm în ultimul meci să se decidă dacă-i egalitate sau câștigăm. Vreau să câștigăm încă din start primele 3-4-5 meciuri”,  a spus Bogdan Stoica la conferința de presă de la restaurantul Don Corleone.

Proba oficială de cântar va avea loc în piațeta Cazinoului din Mamaia în seara zilei de 23 august la ora 20, unde vor fi prezentați și luptătorii publicului și presei. Iar biletele pot fi cumpărate de aici.

 “Va pot promite un singur lucru: că vineri va fi război! Eu merg acolo să mă lupt până la capăt!”, a declarat Andrei Stoica, luptător la OSS Fighters.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*