FOTO VIDEO Primarul Gheorghe Grameni anunță ample proiecte de infrastructură. Vor fi asfaltate străzile din Mihai Viteazu și Sinoe, va fi extinsă rețeaua de apă și canalizare

Intrarea în Sinoe. FOTO CTnews

Mai multe lucrări de infrastructură au loc în comuna Mihai Viteazu, iar altele urmează să înceapă în perioada următoare. Astfel, Primăria și-a propus asfaltarea străzilor din Mihai Viteazu și Sinoe, extinderea rețelei de apă și canalizare și dorește și introducerea rețelei de gaze naturale în comună.

Primarul Gheorghe Grameni a povestit pentru CTnews că a fost deja finalizat un proiect de infrastructură, este vorba despre asfaltarea a peste șapte kilometri de străzi în Mihai Viteazu.

În campaniile electorale vor mulți să ajungă primari și critică faptul că nu a făcut primarul actual nimic, dar eu sunt un primar care m-am zbătut și mă zbat foarte mult pentru ca să fac ceva în localitate. Să o luăm cu ce avem la ora actuală în desfășurare, în lucrări. Proiectul cu asfaltarea în Mihai Viteazu – șapte  kilometri și jumătate este executat 100% și așteptăm să facem recepția. Drumul județean a plecat de la Mihai Viteazu spre Corbu, sper ca până la data de 20 aprilie -1 mai să călcăm pe asfalt între localitatea Mihai Viteazu și Sinoe”, a spus Gheorghe Grameni.

El a prezentat și alte proiecte care urmează să debuteze în curând în comună.

Avem în execuție rețeaua de apă și canalizare pe satul Sinoe, urmează să dau ordinul de începere a lucrărilor la gropa de gunoi de grajd. Avem proiect pentru extinderea rețelei de apă și canalizare pe comuna Mihai Viteazu care este prins în sinteză la Compania Națională de Investiții. Pe data de 22 februarie, sunt chemat la București ca să semnăm finanțarea la asfaltarea drumurilor din satul Sinoe. Avem alt proiect depus la Programul Național de Investiții Anghel Saligny  pentru DC 79, drumul comunal Grindul Lupilor și șase străzi din localitatea Sinoe care nu au fost prinse în primul proiect. Acestea sunt proiectele care la ora actuală 90% avem și finanțare și sunt în execuție și avem proiectul pe gaze, care este gata cu avize cu tot să vedem unde putem găsi finanțarea”, a explicat Gheorghe Grameni.

El și-a propus ca până la încheierea acestui mandat să asfalteze toate străzile din Sinoe și 80 la sută din străzile din Mihai Viteazu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*