Autorii cursei auto de pe A4 au fost identificați de polițiști și au rămas fără permisele de conducere

Întrecere pe A4 între mai mulți posesori de autoturisme BMW. FOTO captura video

În urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului de Poliție A2, personale care au participat la cursa neautorizată desfășurată pe Autostrada A4 au fost identificate și au rămas fără permise de conducere.

Potrivit Poliției Județene Constanța, este vorba despre doi bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din județul Constanța. Totodată, organizatorul evenimentului și bărbatul care a transmis live imaginile pe o rețea de socializare au fost identificați.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca în funcție de concluziile rezultate să se propună soluții legale.

„Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reținute, în vederea anulării, permisele de conducere”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Cercetările continuă în vederea audierii tuturor persoanelor implicate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*