FOTO VIDEO Incendiu într-un apartament din Constanța: o bucătărie a fost distrusă de la o candelă lăsată aprinsă

Incendiu într-un apartament din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 27 iunie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament al unui bloc de locuințe aflat pe Aleea Hortensiei din Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat 20 de pompieri, cu trei  autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare, dar și un echipaj SMURD B.

„Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Au ars materiale combustibile din bucătărie, respectiv masă, icoane, diverse materiale textile și plastice și scaune”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Potrivit primelor date, cauza probabilă de declanșare a incendiului a fost o candelă lăsată aprinsă.

Acțiunea pompierilor a fost îngreunată de numărul mare de mașini parcate în zonă, salvatorii ajungând cu dificultate la locul intervenției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*