O avarie a determinat oprirea apei în Piața Chiliei din Constanța

SC RAJA SA anunță că pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață la conducta principală de alimentare cu apă din zona Piața Chiliei, din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 25 februarie 2016, în intervalul orar 08,30-13,00. Sunt afectați consumatorii din Piața Chiliei, perimetrul delimitat de b-dul Mamaia – Str. Soveja – Str. Chiliei – Str. Panait Cerna – Str. Ion Andreescu – Str. Petru Vulcan – B-dul Mamaia.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*