Abonații RAJA din zona Centrală vor avea apă la robinete în jurul orei 14.00

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Echipele RAJA SA, dar și cele ale constructorului, au lucrat non-stop în cursul nopții trecute, iar la ora actuală intervențiile au fost finalizate la trei din punctele de lucru și s-a reluat furnizarea apei către o parte din abonații afectați.

Reprezentanții RAJA precizează însă că la șantierul de pe strada Ștefan cel Mare a fost necesară și schimbarea unei vane pe magistrala 800 PORT, pentru a limita zonele lipsite de apă în cazul apariției unor viitoare avarii. În această situație, a fost necesară prelungirea perioadei de sistare a furnizării apei în zona Centrală. Imediat ce se vor finaliza conectările cu noul sistem, se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune.

„Amintim consumatorilor că timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate dura până la trei ore”, au precizat sursele citate.

Astfel, abonații din perimetrul delimitat de strada Călărași – strada I.G. Duca – strada Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – bulevardul Tomis – strada Călărași și punctele termice aferente vor avea apă la robinete în jurul orei 14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*