FOTO VIDEO Plaja din Vama Veche, măturată de o viitură. În locul nisipului a rămas un crater

Plaja de la Vama Veche, distrusă de viitură
Plaja de la Vama Veche, distrusă de viitură

Imagini nemaivăzute la Vama Veche. Plaja preferată de tineri a dispărut și a fost înlocuită de un crater imens. Zona din sudul litoralului a fost luni seara sub cod galben de ploi torențiale. Apele din toată localitatea trebuiau să fie evacuate cu ajutorul unei conducte care ajungea în mare. Țeava însă nu a mai făcut față șuvoaielor, așa că plaja a fost inundată și apoi măturată.

Peste 600 de metri pătrați de plajă au fost afectați de această viitură. Reprezentanții Companiei Apele Române spun că este nevoie de 900 metri cubi de nisip pentru a reface plaja distrusă.

Cei care au fost martori la nenorocire spun că nu se așteptau ca plaja să dispară. Ionuț Zaharagiu, angajatul unui bar din Vama Veche spune că a auzit vuietul apelor, a ieșit pe balcon și a apucat să-și anunțe colegii că vine viitura.

Oamenii bănuiesc că în doar câteva minute au căzut peste 70l/mp de precipitații.

Plaja din Vama Veche, distrusă de o viitură
Plaja din Vama Veche, distrusă de o viitură
Plaja din Vama Veche, distrusă de o viitură
Plaja din Vama Veche, distrusă de o viitură

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*