FOTO VIDEO Peste 1200 de forțe de ordine sunt în zonele de interes din județul Constanța. Polițiștii au făcut filtre pe autostradă și în stațiuni, iar traficul este monitorizat aerian

Polițiștii sunt la datorie de 1 Mai. Prefectura Constanța

Peste 1.200 de forțe de ordine sunt pe data de 1 Mai la datorie în județul Constanța, în punctele de interes. Oamenii legii au organizat filtre la intrarea pe Autostrada Soarelui, pe DN39 și în stațiuni. De asemenea, traficul este monitorizat aerian, cu sprijinul Inspectoratului General de Aviație.

Polițiștii recomandă cetățenilor ca și în perioada 1-3 mai să respecte distanțarea socială,  restricțiile prevăzute de Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

“Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceaste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.Cu toate ca vremea se arată prietenoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie”, a transmis IPJ Constanța.

De asemenea, accesul este restricționat  în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde (Valu lui Traian, Fântânița – Murfatlar, Cheile Dobrogei, etc.).

Totodată, echipajele de poliție rutieră, ordine publică, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, militari, vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătarele.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*