FOTO VIDEO Patru victime în urma unui accident rutier produs între Movilița și Topraisar

În urma impactului frontal, patru persoane au fost rănite. FOTO CTnews.ro

Un grav accident rutier s-au produs joi dimineață în jurul orei 7.15, între localitățile Topraisar și Moviliț, pe DN 38. Două autoturisme s-au lovit, iar apoi s-au oprit pe câmp.

La locul producerii accidentului au fost trimise echipaje de poliție și medicale: două echipaje  Smurd B, unul Saj B2 și  unul Smurd C.

În urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane, conștiente, care au fost preluate și transportate la Spitalul Județean Constanța.

UPDATE:

„În data de 20 iunie, ora 7:18, un bărbat de 47 ani a condus un autoturism, pe DN 38, dinspre Topraisar către Moviliţa şi ajungand la Km 14 + 620 m, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga cu intenţia de a efectua o depăsire şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus un bărbat de 48 ani care era angajat în efectuarea manevrei de depăşire a primului autoturism .

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă către stânga sensului de mers, iar primul autoturism s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane toate ocupanţi din primul autoturism: conducător auto, pasager stânga spate, pasager mijloc spate şi pasager dreapta spate.

În al doilea autoturism se aflau 4 ocupanţi care nu au suferit vătămări corporale“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*